Braef


Coaching en (team)training op maat
 

Sandra

Sandra is de oprichtster en coach van Braef. Haar doelstelling is het zoeken naar de verbinding tussen hond en mens. Dit doet ze samen met haar twee co-coaches Shaggy en Mikha. Ze geeft workshops, privé-trainingen en teamtrainingen voor hulphonden in opleiding. 

De droom om dit bedrijf op te zetten ontstond al op jonge leeftijd. Dopey, de eerste hond van Sandra, liet haar ervaren dat honden er zijn, onvoorwaardelijk. Sandra volgde een studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en ging aan de slag bij MEE Plus in Dordrecht waar ze veel ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van mensen. Ze ontwikkelde zich verder in het trainen van honden bij KC Scheldezoom waar ze diverse trainingen verzorgt. 

CV Sandra Aerns
CV Sandra Aerns.pdf (71.33KB)
CV Sandra Aerns
CV Sandra Aerns.pdf (71.33KB)

Shaggy

 

 


Shaggy, geboren op 18-02-2008 in Oud Gastel, is een heerlijke relaxte bink; onverstoorbaar en zelfstandig. Hij is lief, stabiel en zelfverzekerd. Shaggy hangt graag de clown uit en weet altijd weer het ijs te breken met zijn grappige streken. Hij wordt blij van samenwerken en zijn dag kan niet meer stuk als hij mee mag eten van een stroopwafel. 

Al een aantal jaar zijn Shaggy en Sandra een gecertificeerd team. Shaggy heeft veel mensen geholpen steviger in de schoenen te staan en in balans te komen met zichzelf. Hij heeft nog steeds enorm veel plezier in het werken en staat te springen zodra hij mee mag aan het werk.

Shaggy is in 2017 gecertificeerd via Pets4Care.

Mikha

Mikha, geboren op 30-09-2015 in Spalding, UK, is een klein wit hondje met een ontwapenend uiterlijk en een piratenvlek rond haar oog. Mikha weet met haar rustige, nieuwsgierige voorkomen muren van weerstand en angst af te breken. Hoewel ze altijd even nodig heeft om kennis te maken, wordt ze graag geaaid en geknuffeld. 

Onder deze schattige knuffelhond  zit wel degelijk een hond met een pittig karakter en een duidelijke mening. Mikha is het beste vriendinnetje van Shaggy en inmiddels een onmisbaar teamlid.

Mikha is in 2017 gecertificeerd via Pets4care